Пошук

ДОПОМОГА З ВІННИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ШТАБУ

Дата: 27.04.2022 13:40
Кількість переглядів: 278

Фото без описуПонад 5 тонн допомоги з Вінницького обласного гуманітарного штабу доставили сьогодні у Липовецьку громаду

Липовецька територіальна громада отримала гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб у вигляді: 192 продуктових наборів, одягу, ковдр, рушників, засобів гігієни, дитячого харчування, круп, макаронних виробів та ін.

в т.ч. 2 набори Юнісеф (канцелярія * спорт)

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом із своїм Першим заступником Наталею Заболотною відвідали відвідали нашу громаду і доставили вантаж.

Начальник ОВА Сергій Борзов коментує зазначив :«Липовецька ТГ розмістила сьогодні на своїй території 2 100 переселенців, а Дашівська – 2200, вони вже отримали довідки ВПО. 700 дітей переселенців нараховується у Липовецькій і 600 у Дашівській громаді. Тож, гуманітарна допомога від обласного штабу не буде зайвою. "

Голова Липовецької територіальної громади Віктор Бичков, який прийняв гуманітарний вантаж, зауважив: «Допомога надходила із закордону. У нас досить гарні стосунки з Естонією, де є земляки. Вони передали нам автомобіль (бус) та продовольство. Також налагоджена співпраця з Польщею. З харчуванням для вимушених переселенців велику допомогу надають мешканці нашої громади. Та й на фронт уже доставили біля 5 тонн вантажів від мешканців нашої громади».

Наталя Заболотна, торкаючись теми фінансової допомоги для ВПО, зазначила що виплати здійснюється за чотирма фондами. «Найбільше на себе взяв УВКБ ООН – вони планують забезпечити майже 60 тис біженців,- зауважила посадовиця.- По цій програмі впродовж трьох місяців на кожну людину з числа переселенців передбачено спрямувати 2200 грн. За словами представників міжнародних організацій, найкраща координація та комунікація щодо роботи з надання допомоги вимушеним переселенцям саме у Вінницькій області. Тут чітко розведено алгоритм роботи кожної з організацій на рівні громад без дублювання функцій. Це також вдалося зробити завдяки збереженню системи соцзахисту районних управлінь

Сьогодні, окрім гуманітарної допомоги, для дітей вимушених переселенців, які проживають в Липовецькій громаді, лялькарі з Вінницького обласного театру ляльок показали виставу «Гусеня».

Щиро дякуємо Вінницькій обласній державній адміністрації в особі голови Сергія Борзова, першому його заступнику Наталії Заболотній за надану допомогу та підтримку!????Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь