Пошук

ДОПОМОГА З ВІННИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ШТАБУ

Дата: 27.04.2022 13:40
Кількість переглядів: 286

Фото без описуПонад 5 тонн допомоги з Вінницького обласного гуманітарного штабу доставили сьогодні у Липовецьку громаду

Липовецька територіальна громада отримала гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб у вигляді: 192 продуктових наборів, одягу, ковдр, рушників, засобів гігієни, дитячого харчування, круп, макаронних виробів та ін.

в т.ч. 2 набори Юнісеф (канцелярія * спорт)

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом із своїм Першим заступником Наталею Заболотною відвідали відвідали нашу громаду і доставили вантаж.

Начальник ОВА Сергій Борзов коментує зазначив :«Липовецька ТГ розмістила сьогодні на своїй території 2 100 переселенців, а Дашівська – 2200, вони вже отримали довідки ВПО. 700 дітей переселенців нараховується у Липовецькій і 600 у Дашівській громаді. Тож, гуманітарна допомога від обласного штабу не буде зайвою. "

Голова Липовецької територіальної громади Віктор Бичков, який прийняв гуманітарний вантаж, зауважив: «Допомога надходила із закордону. У нас досить гарні стосунки з Естонією, де є земляки. Вони передали нам автомобіль (бус) та продовольство. Також налагоджена співпраця з Польщею. З харчуванням для вимушених переселенців велику допомогу надають мешканці нашої громади. Та й на фронт уже доставили біля 5 тонн вантажів від мешканців нашої громади».

Наталя Заболотна, торкаючись теми фінансової допомоги для ВПО, зазначила що виплати здійснюється за чотирма фондами. «Найбільше на себе взяв УВКБ ООН – вони планують забезпечити майже 60 тис біженців,- зауважила посадовиця.- По цій програмі впродовж трьох місяців на кожну людину з числа переселенців передбачено спрямувати 2200 грн. За словами представників міжнародних організацій, найкраща координація та комунікація щодо роботи з надання допомоги вимушеним переселенцям саме у Вінницькій області. Тут чітко розведено алгоритм роботи кожної з організацій на рівні громад без дублювання функцій. Це також вдалося зробити завдяки збереженню системи соцзахисту районних управлінь

Сьогодні, окрім гуманітарної допомоги, для дітей вимушених переселенців, які проживають в Липовецькій громаді, лялькарі з Вінницького обласного театру ляльок показали виставу «Гусеня».

Щиро дякуємо Вінницькій обласній державній адміністрації в особі голови Сергія Борзова, першому його заступнику Наталії Заболотній за надану допомогу та підтримку!????Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь