Пошук

БОГДАНІВЧАНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРАЦЮВАТИ

Дата: 25.04.2022 13:37
Кількість переглядів: 172

Богданівчани не стомлюються- ще позавчора готувалися до Великодня, а сьогодні вже працюють на благоустрої місцевого цвинтара, прибирають могили , які вже немає кому прибрати, розчищають від порослі . І посіяли вже, і посадили картоплю, і брали участь у розчищенні дерев. Прибрали сільський парк у селі від захаращеності, підчистили дерево, зрізали аварійні дерева, натомість встановили стіл для любителів шахів, поставили імпровізовані стільці із колодок. Діти поруч бавляться на ігровому майданчику і , на відміну від приїжджих, сміливо відповідають на запитання чиї вони-богданівські!

Напередодні свята сформували на передову для старости посилку із Великодніми смаколиками.

А сьогодні, уже знову працюють, адже не за горами проводи. Приїдуть у село земляки, аби відвідати могилки своїх рідних, ось і не буде соромно перед ними. Як кажуть, війна війною, а життя продовжується.

Пощастило селу, що є у них дві жінки, які вміють організувати всіх на добре діло. Це Ольга Камінська та Віра Кондратюк. Ну і незмінний чоловік із сином Валерієм, який всю важчу роботу бере на себе-Сергій Камінський. Дерево різати-він, бур"яни косити-теж він, і все інше , що не по плечу жінкам теж їх. У селі проживає трішки більше 200 мешканців, переважна більшість із них люди похилого віку, тому на толоку знайти бажаючих проблемно. Ольга Камінська завжди подає приклад - виходить з сім"єю, за нею підтягуються й інші. Ну і голова ветеранів Віра Кондратюк теж в перших, бо на кого ж рівнятися ветеранам!? Підмогою став бойовий загін, до якого увійшли Надія Назаренко, Юлія Камінська, Ніна Солодюк, Галина Войцюх, Катерина Гнидюк, Клавдія Пасєка і Ніна Білан.

Працьовиті тут люди живуть, і не тільки працьовиті , а й добрі. Колишній земляк, який ще в юності подався до Києва, Микола Кондратюк, дізнався про те, що готують Очитківську школу до прийому переселенців і вже перевіз туди матраци, постільну білизну, одяг..

Садиби в селі охайні, вулиці розчищені і старості округу не буде соромно за своїх земляків, коли повернеться з перемогою!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь