Пошук

ЗАВЕРШИВСЯ РОБОЧИЙ ТИЖДЕНЬ ТОЛОКОЮ

Дата: 15.04.2022 14:05
Кількість переглядів: 326

ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ У НАШІЙ ГРОМАДІ

Вже доброю традицією стало проведення загальноміської толоки в рамках акції «За чисте довкілля» і ми традицій не змінюємо. Вдруге працювали колективи структурних підрозділів міської ради на впорядкуванні прилеглої до адмінприміщення території. Напередодні Великодніх свят, у четвер, ще відбудеться одна акція під назвою "Чистий четвер" . Тоді підведемо останні штрихи і підсумки.

Сьогодні ж, на заклик міського голови  взяти участь у толоці, долучилися працівники міської ради спільно з депутатами, працівниками відділів та управлінь ради, пожежної частини, міських шкіл, КП "Комунсервіс", мешканці сільських громад Богданівки, Лозуватої та небайдужі власники приватних земельних ділянок.

Толока покликана привести територію громади до ладу, оскільки цьогоріч проект її благоустрою втілюватиметься у життя. Висадили молоденькі липки вздовж вул. Героїв Майдану.

Працівники Центру надання соціальних послуг скопали і  

посадили квіти на своїх квітниках.

ПРиємно, що проїжджа незнайома нам людина, зупинила іномарку і , бачачи наше завзяття до роботи, вивантажила з автомобіля дві упаковки води, пригостила всіх. Людські цінності у час війни переоцінюються. З таким можна йти у розвідку.

Щира вдячність усім, хто долучився до суботника «За чисте довкілля!».

Міський голова закликає і надалі підтримувати чистоту . Пам’ятаймо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь