Пошук

"ПОВЕРТАЙСЯ ЖИВИМ!"

Дата: 13.04.2022 13:57
Кількість переглядів: 213

Відбулася чергова благодійна акція "Повертайся живим!". Розпочав програму заходу Славень України . Опісля кількох патріотичних пісень - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих, унаслідок збройної агресії російської федерації.

Немає у всьому світі українця, якого б не боліло серце за Україну. Російські загарбники залишають після себе лише руйнування і смерть. Увесь світ переконався, що українці взяли до рук зброю задля захисту своїх родин і своїх домівок. Наша боротьба - вимушена, законна і правдива. Сьогодні задля перемоги об"єдналися фронт і тил, а навколо України - Європа. Ми переможемо, бо правда за нами!

Нещодавно проявив ініціативу щодо благодійної акції на підтримку ЗСУ творчий колектив "Ренесанс", згодом, їх друзі іллінчани, запросили колектив до себе аби теж долучитися до гарної справи. Опісля успішного спільного виступу в Іллінцях, вирішили знову провести спільний захід у Липовці. Об"єдналися заради спільної мети-перемоги у війні 

Спосіб боротьби за мир-українська пісня, музика, поетичне слово.. Спосіб боротьби за мир-українська пісня, музика, поетичне слово.

У заході взяли участь:

духовий колектив "РЕНЕСАНС" Липовецької територіальної громади, керівник Олександр Адамчук,

оркестр і учасники художньої самодіяльності Іллінецької територіальної громади, солісти-Петро Орендочка, Сергій Гушулей,Геннадій Сергєєв, Галина Лисогора та Андрій Михайловський.

Окрім них, нами любима поетка із Іваньки Антоніна Слободянюк, наші діти-

учасники клубного формування театрального жанру "Дивосвіт" КЗ "Липовецький міський будинок культури",

та гурток художнього читання КЗПО "Дитячо-юнацький центр". Захід пройшов на висоті, щиро і зворушливо. Кожен, хто вважав за необхідність долучитися до акції, аби якнайшвиде ворог пішов з нашої землі, опускав у скриньку свій внесок. І не важливо якого він розміру, головне-аби щиро, від душі.

Сьогодні було зібрано понад 19 тис. грн., а в сумі,

за три акції, що провели ці творчі колективи, зібрано і перераховано на рахунок БФ "Повертайся живим!" понад 78 тис. гривень.

Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну.

Щира вдячність і низький уклін нашим землякам, талановитим людям, які своїми діями наближають ПЕРЕМОГУ.

Особлива вдячність кожному із вас, хто став учасником цього хвилюючого заходу.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь