Пошук

ОДЕРЖАЛИ ДОПОМОГУ ВІД ДРУЗІВ ІЗ ЕСТОНІЇ !!!

Дата: 05.04.2022 16:17
Кількість переглядів: 240

ОДЕРЖАЛИ ДОПОМОГУ ВІД ДРУЗІВ ІЗ ЕСТОНІЇ !!!

Не залишили нас і цього разу на одинці з бідою , коли підлий ворог наважився вдруге посягти на незалежність і цілісність України, наші друзі із Естонії.

Сьогодні із муніципалітету м. Йихві та від чоловічого клубу "Білий кінь" , учасники якого на власні кошти придбали гуманітарний вантаж та авто, надійшла чергова допомога від естонського народу. В переліку- продукти харчування, комплекти білизни, речі першої необхідності , наколінники, медикаменти, рації, речі особистої гігієни...., авто.

На сесії міської ради голова Віктор Бичков оголосив щиру вдячність друзям- почесному громадянину нашого міста, громадському діячеві Калеву Науру, голові Асоціації українських організацій в Естонії Володимиру Паламару і народу Естонії за вагому підтримку липівчан. Справжні друзі пізнаються в біді і саме так повели себе партнери, як Справжні Друзі. На цій Землі, на якій нам пощастило жити, кожна зустріч чи знайомство служить певній меті-мета нашої дружби світла. Завдяки вам ми є єдиною великою європейською родиною!

За організацію , перевезення вантажу і успішну доставку до м. Липовець міський голова подякував голові Липовецького Фонду громади Миколі Обарі і членам нашої громади Юрію Станіславському, Сергію Ковальчуку та Володимиру Чередніченку.

Разом ми можемо більше! Тримаймо стрій!

І - вперед до перемоги!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь