Пошук

Відбулась чергова 32 сесія Липовецької міської ради 8 скликання

Дата: 05.04.2022 15:50
Кількість переглядів: 259

Відбулась чергова 32 сесія Липовецької міської ради 8 скликання , в якій взяли участь 20 депутатів.

Депутати вшанували пам"ять полеглих в боях за Україну та замордованих ворогом українців хвилиною мовчання.

ВІдповідно до порядку денного розглянули 24 питання. Зокрема, заслухали звіт щодо виконання Програми економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2021 рік та внесли зміни до аналогічної Програми на 2022 рік. Інформував з цих питань Юрій Станіславський - нач. відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконкому міської ради.

Внесли зміни до рішення 24 сесії 8 скликання від 18 листопада 2021 року № 565 " Про затвердження Програми утримання та розвитку інфраструктури доріг на території Липовецької ТГ на 2022 рік.Не дивлячисьна важкий воєнний період, плануємо -десь будівництво, а десь ремонт доріг. Це питання актуальне в любий час.

Попередньо затверджений перелік автодоріг місцевого значення для проведення ремонту по нашій громаді трьох доріг: Біла Церква-Тетіїв -Липовець-Гуменне, під"їзд до с. Струтинка, довжиною 2,8 км.; Зозівка-Троща , довжиною 9,2 км.; Вороновиця-Іллінці, під"їзд до с.Війтівці, довжиною 2, 8 км. На умовах співфінансування внесено зміни до Програми.Перейменували вулиці населених пунктів громади, зокрема, у м.Липовець вул. Толстого - на вул. Сергія Бондаренка.

З цих питань інформувала Тамара Грицай, нач. відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.

Запропоновані проєкти рішень депутати підтримали, оскільки всі 24 питання вчора детально були вивчені на спільному засіданні постійних комісій.

У "різному" голова повідомив про гуманітарну допомогу, що надійшла із дружньої Естонії, і висловив щиру вдячність на адресу наших партнерів, дружнього естонського народу.Офіцер роти охорони, депутат Юрій Юкало від імені військовослужбовців висловив вдячність міському голові , депутатському корпусу та громаді 

за приділену увагу, формений одяг, за створені належні умови для війської служби. І запевнив, що службу військові несуть відповідно до Закону України та Статуту патрульно-постової служби , сумлінно і з честю.

Міський голова та депутати привітали із нещодавнім Днем народження депутата міської ради Олесю Гевко. Побажали переможної весни, удачі, успіхів та здійснення мрій і задумів

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь