Пошук

ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПРАЦЮЄ НА БЛАГО ЛИПОВЕЧЧИНИ, ТИМ САМИМ НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ! І ЗАПРОШУЄМО ТИХ, ХТО РОЗДУМУЄ, ДО ВЕСНЯНИХ РОБІТ!

Дата: 03.04.2022 08:22
Кількість переглядів: 318


Обов’язок кожного українця боронити Батьківщину та працювати там, де в цьому є потреба. Вінницький обласний центр зайнятості закликає усіх зареєстрованих безробітних до здійснення свого громадянського обов’язку та виконання вимог працівників служби зайнятості щодо забезпечення робочими руками підприємств-замовників суспільно корисних робіт.

Суспільно корисні роботи – види тимчасової трудової діяльності працездатних осіб в умовах воєнного стану.

Правові та організаційні засади залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, а також питання соціального захисту працездатних осіб, що залучаються до їх виконання, визначені Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 753.

Трудова повинність – це короткостроковий трудовий обов’язок на період мобілізації і воєнного часу з метою виконання робіт, що мають оборонний характер, а також ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, які виникли в період воєнного стану, та їх наслідків, що не потребує обов’язкової згоди особи, стосовно якої запроваджується такий трудовий обов’язок.

До суспільно корисних робіт залучаються працездатні особи, у тому числі особи, які не підлягають призову на військову службу, які за віком і станом здоров’я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану, зокрема безробітні та інші незайняті особи.

Отже, зареєстровані безробітні зобов’язані брати участь у таких роботах на вимогу військового командування або органів місцевого самоврядування.

У разі відмови без поважних причин, які підтверджуються відповідними документами, від виконання суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану реєстрація безробітного припиняється.

Україна понад усе! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь