Пошук

Допомогти медикам

Дата: 01.04.2022 08:10
Кількість переглядів: 251

У Науково-дослідному інституті реабілітації осіб з інвалідністю  Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова (далі НДІ РОІ ВНМУ ім. М.І. Пирогова) знаходяться поранені військові з ампутованими нижніми та верхніми кінцівками, з вогнепальними пораненнями, переломами, міно-вибуховими травмами, гострими порушеннями мозкового кровообігу з Харківської, Київської та інших областей. Це пацієнти, які не можуть самостійно пересуватись та потребують частіше повної, або часткової сторонньої допомоги.

Транспортування пацієнтів на процедури, на вулицю, а також в укриття під час оголошення повітряної тривоги відбувається за допомогою ліфта. На сьогодні ліфт у клініці ще радянського зразка, який практично вийшов з ладу та становить небезпеку для здоров’я та життя пацієнтів і персоналу. 

Керівництвом НДІ РОІ ВНМУ ім. М.І. Пирогова докладається максимально зусиль для заміни ліфта, і вже закумульовано  500 тис грн. (30%) коштів від необхідної суми, але цієї суми  не достатньо. Тому на сьогодні відкрито благодійний збір коштів для заміни ліфта в найкоротші терміни.

Просимо всіх хто має бажання та можливість долучитись до збору коштів для заміни ліфта та створення належних умов для  надання медичних послуг.

РЕКВІЗИТИ

Одержувач:

Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова Науково-дослідний інститут реабілітації осіб з інвалідністю (навчально-науково-лікувальний комплекс) Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова

Адреса: 21029, Україна, Вінницька область, Вінниця, Хмельницьке шосе, 104

ЄДРПОУ 03191667

Р/р UA 118201720313231001301007331 у  ДКСУ у м. Київ,  МФО 820172

Призначення платежу: Благодійна допомога на придбання ліфту.

У разі додаткових запитань,  прохання звертатись в Агенцію. Контактна особа Гижко Наталія, директорка Агенції,  e-mail: ardvin.org@gmail.com .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь