Пошук

ВИРІШИЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 31.03.2022 13:49
Кількість переглядів: 286

На засіданні виконавчого комітету, що відбулося сьогодні, вирішено ряд суттєвих і невідкладних питань. Зокрема,

внесли зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету від 14 березня 2022 року №64 "Про роботу закладів та установ бюджетної сфери Липовецької територіальної громади в умовах воєнного стану". Інформувала з даного питання начальник фінансового управління Галина Поєдинок.і запропонувала відкореговані видатки на період до 31 грудня цього року затвердити, відповідно, призупинивши реалізацію програм та проєктів, що не мають соціальної значимості.

Затвердили попередній висновок , який донесла до присутніх Алла Богдан, начальник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності виконавчого комітету міської ради, стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади, пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад. Питання викликане  зверненням Турбівської селищної ради, що ініціювала співпрацю з міською радою. , оскільки у нас залишились колишні районні структури, які в даний час обслуговують і селищну громаду ( державний та трудовий архів, Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Липовецької міської ради та ін.).Члени виконкому внесли зміни до рішення виконавчого комітету ради від 20 січня 2021р. "Про створення комісії з питань захисту дітей", ввівши замість вибулого члена комісії, начальника відділу соціального захисту населення та охорони здоров"я, 

Олену Томчак.

Окрім того, виконком дав дозвіл на видалення зелених насаджень, про що інформував заступник начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сергій Фальківський.

Опісля розглянутих питань порядку денного, перед присутніми виступив із повідомленням щодо реєстрації тимчасово переміщених осіб, з метою отримання грошової допомоги від держави, Олександр Скоцький, начальник відділу надання адміністративних послуг. Він зазначив, що оформити довідку  на одержання допомоги можна у відділі СЗ і ОЗ міської ради, або в ЦНАПі. В найближчій перспективі її видаватимуть у старостатах громади.

Старост попередньо проінструктовано про порядок надання послуги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь