Пошук

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання СОЛОВЙОВОЇ Наталії Сергіївни з січня 2021 року по грудень 2021 року

Дата: 22.03.2022 14:46
Кількість переглядів: 365

Я, Соловйова Наталія Сергіївна, є депутатом Липовецької міської ради восьмого скликання від партії «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА», у виборчому окрузі №1. Як представник інтересів виборців після обрання мене депутатом виконую повноваження, наданні мені законодавством та виборцями, представляю та захищаю інтереси виборців, виконую їх доручення.

У своїй роботі керуюся Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Липовецької міської ради та іншими нормативно-правовими документами.

Оскільки, відповідно до статті 16 закону України «Про місцеве самоврядування» депутат місцевої ради періодично, але не менше одного разу на рік, зобов?язаний звітувати про свою роботу перед виборцями тому надаю звіт про свою депутатську діяльність.

Я є членом депутатської фракції «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА», вхожу до складу постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

За рік моєї депутатської діяльності була присутня на 22 сесіях Липовецької міської ради із 23 проведених. Взяла участь у 16 засіданнях постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту із 17 проведених. До секретаріату була обрана 6 раз.

Як депутата, мене найбільше хвилювали питання:

  • Раціонального використання земель;
  • Наповнення місцевого бюджету та ефективність його використання;
  • Якісне медичне обслуговування;
  • Ремонт доріг територіальної громади.

Протягом 2021 року брала активну участь у обговоренні та вирішенні нагальних проблем у виборчому окрузі. При ухваленні рішень як на засіданнях постійної комісії так і на пленарних засіданнях міської ради завжди враховувала  думку виборців округу та можливі наслідки прийнятих рішень для жителів усієї громади.

Постійно підтримувала зв’язки з громадськістю, вела прийом громадян. Протягом 2021 року мною було написано близько 50 актів щодо проживання громадян в місті Липовець без реєстрації та понад 60 актів обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян.  Також були прийняті усні звернення від громадян щодо проблем з вуличним освітленням на вулиці Андрія Ковбасюка та покращення дорожнього покриття по вулиці Тутківського.

Завжди відкрита до спілкування з усіма, хто того бажає чи потребує, готова допомагати кожному у межах своїх повноважень та можливостей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь