Пошук

ПРОДОВЖУЄМО БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЙ

Дата: 21.03.2022 09:28
Кількість переглядів: 203

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Зернопродуктівці завершили розчистку дерев лісосмуги, що прилягає до їх полів, у напрямку Іллінців і продовжили в напрямку Вінниці. Тут фронт робіт значно більший, отже, вийшли на роботу усім чоловічим складом. Поки всі трудяться, завідувач господарством Микола Поліщук, в перервах між роботою, розклав багаття і пожарив картоплю.

Обід на свіжому повітрі надзвичайно смачна штука!

За рахунок масовості, розчистили чималий шмат лісосмуги. Деревина відвозиться на дрова, а гілля піде на щепу. Вже зараз треба подбати про наступну зиму і головне-"на носі"посівна.

Активізувались на благоустрої і мешканці с. Лозувата, лозувачі. Так вони себе називають. У селі надзвичайно багато покинутих господарств і тому об"єм робіт надзвичайно великий. Але, як кажуть у народі "Гуртом добре й батька бити!". На роботу виходять усі- і молодь, і літні люди.

Олена Василівна Глухенька теж взялася до роботи, не привикла, щоб обійстя було захаращеним. Незабаром - в город і зараз, поки погодні умови дозволяють, треба впоратись.

Росошани працюють у напрямку Росоші. Тут дозволено обабіч дороги молоду поросль використовувати на дрова. Ось і поєднують приємне з корисним. І лісосмуга буде чистою- і дрівцят заготують, бо хто зна, що нас чекає із газом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь