Пошук

У Липовці зустріли полеглого Героя Михайла Гасинця, який загинув 11 березня в боях за Миколаїв

Дата: 20.03.2022 18:10
Кількість переглядів: 436

Фото без описуЦе нестерпно – втрачати наших дітей. Все, що зараз можемо зробити для нього, – провести молитвою і віддати почесті як Герою. Лише Героїв липівчани зустрічають, стоячи на колінах. Поки Воїн долав свій останній шлях додому, В с. Хороша, де він останнім часом жив у сестри, вже на нього чекали. Вишикувались обабіч дороги і старі, і малі, аби віддати останню шану своєму захиснику. Людський ланцюг продовжувався і полем, і містом, яке

теж чекало на свого Героя. Біля Пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та землякам, полеглим за Україну зібралися липівчани. Міський голова Віктор Бичков тримав слово перед земляками.

-Михайло народився 26 січня 1998 року у селянській сім’ї. По закінченні школи, вступив до Вороновицького професійно-технічного училища, де здобув професію газозварювальника. Був призваний до лав Збройних Сил України. Після служби на контрактній основі продовжував боронити Україну. Двічі бував у відрядженнях в зоні ООС на Донеччині.

Коли демобілізувався у 2021 році ,працював за своєю мирною професією на заводі "Яблуневий дар".

У другий день російської війни він був мобілізований у свою військову частину.

Загинув у бою за Миколаїв, рятуючи пораненого побратима .

Таким і запам’ятали його друзі-добрим, щирим, подільчивим і справжнім. Справжнім другом, який завжди підставляв своє плече, аби допомогти. Цього разу він підставив його востаннє...

Слава Героєві! Липовеччина пишається своїми дітьми, які не вагаючись кладуть життя на вівтар боротьби за свободу і нині у глибокій скорботі! Вічна пам’ять! Щирі співчуття родині захисника !

Чин похорону полеглого Героя МИХАЙЛА РОМАНОВИЧА ГАСИНЦЯ  відбудеться завтра, 21 березня, об 11 годині у с. Струтинка, де народився Михайло та поховані його батьки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь