Пошук

До уваги власників АЗС та магазинів!

Дата: 17.03.2022 13:45
Кількість переглядів: 300

Згідно з вимогами постанови КМУ від 06.03. 2022 року №223 «Про внесення змін до постанови КМУ від 25.12.1996 р. № 1548» обласні військові адміністрації разом з Національною Поліцією, Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками забезпечують контроль за встановленням суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі цін на такі товари: борошно пшеничне, макаронні вироби, батон, хліб, крупа гречана, крупа вівсяна, свинина, яловичина, птиця (тушки курячі), молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, олія соняшникова, цукор кристалічний, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, буряк, морква, картопля.

Відповідно до пункту 41-4 постанови КМУ від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19,спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» встановлено граничний рівень торговельної надбавки в розмірі: не більше 10% оптово-відпускної ціни на окремі продовольчі товари з урахуванням рекламних, маркетингових, логістичних послуг, послуг з підготовки, обробки, пакування, інших послуг,  пов’язаних з реалізацією кінцевому споживачу.

Крім того, вищезазначеною постановою встановлені граничні  рівні торговельних надбавок в розмірах не більше 5 грн., що нараховується до середньої вартості 1 літра бензину автомобільних марок А-92 і А-95, а також не більше 7 грн, що нараховується до середньої вартості 1 літра дизельного палива.

Відділ економічного аналізу та залучення інвестицій

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь