Пошук

ПОДЯКА ЗА ПРАЦЮ, ЧУЙНІСТЬ І ТЕПЛО

Дата: 15.03.2022 15:43
Кількість переглядів: 237

На адресу дирекції Липовецької ЗОШ №2 надійшов лист з Міністерства освіти і науки від голови громадської ради, народного депутата У, УІ скликань Володимира Марущенка, у якому оголошено подяку за створення належних умов для прихистку громадян України, внутрішніх переселенців із Київської області , їхніх сімей і дітей.

Не дивлячись на воєнний період, у школі життя не завмерло, а насичене щоденними буденними клопотами-приготуванням їжі, наведенням порядку, пранням постільної білизни, вчительськими чергуваннями на постах Приємно, що люди вдячні за турботу і хочеться їм сонце прихилити, аби компенсувати той жах , який їм довелось пережити.

Сьогодні  у школі проживають 71 тимчасово переміщена особа, в т.ч. 21 -дитина. Частина із дітей приступила до навчання. Дорослі, по можливості, намагаються бути корисними громаді. Хто бере участь у розчистці лісосмуг, хто наводить порядок у дворі, а хто у класних кімнатах.

Смачний обід та вечерю сьогодні приготували кухарі із волонтерками, напекли пирогів. Дирекція школи висловлює щиру вдячність за свинину підприємиці Галині Бойчук, за щоденну доставку хліба директору ТОВ "Продмова" Анатолію Грубому та підприємиці Людмилі Зінченко.

Усім мешканцям громади дякуємо за овочі, фрукти, консервацію! Хай вам Бог допомагає у скрутну годину!

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь