Пошук

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 14.03.2022 17:44
Кількість переглядів: 241

На засіданні виконавчого комітету, що відбулось сьогодні зранку, прийнято рішення з наступних питань.

- Про роботу закладів та установ бюджетної сфери Липовецької територіальної громади в умовах воєнного стану. З даного питання інформувала Галина Поєдинок. начальник фінансового управління міської ради.

Внесені зміни до Бюджетного кодексу, у зв"язку із оперативним вирішенням фінансово-господарських питань, в умовах воєнного стану дозволено всі питання, що стосуються місцевого бюджету, розглядати на засіданні виконкому.

Про затвердження Порядку створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану інформував Юрій Станіславський-нач.відділу економічного аналізу та залучення інвестицій .

Надали дозволи на видалення зелених насаджень.

Створено прийомну сім"ю та влаштовано дітей на виховання й спільне проживання, надано висновки щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

Також затверджено протокол зборів ініціативної групи щодо утворення добровольчого формування Липовецької територіальної громади.

Погоджено на посаду командира добровільного формування Володимира Свящука. З рішеннями можна ознайомитися на сайті у встановлені законодавством терміниФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь