Пошук

ОДИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ З РОСІЙСЬКИМ АГРЕСОРОМ

Дата: 07.03.2022 10:42
Кількість переглядів: 209

Продовжуємо працювати в режимі воєнного періоду.

Відбулась щотижнева нарада керівників комунальних підприємств, виконавчого комітету ради, на якій заслухано інформації щодо стану справ.

У медичній галузі ситуація стабільна . Налагоджено круглотижневу роботу та цілодобове чергування лікарів. Беруть участь у сортуванні ліків.Передали певну кількість матрасів у місця перебування тимчасово переміщених осіб. Надається лікарська допомога переселенцям з приводу вірусних захворювань.

КП "Комунсервіс" спільно із силами спротиву продовжують працювати над розчищенням лісосмуг. Деревина відвозиться у заклади освіти.

КП "Липовецьводоканал" працює без збоїв.

Продовжуєм займатись поселенням тимчасово переміщених осіб. За добу прийнято понад триста, однак поза тим, маємо розуміти, є ще тисячі осіб, які знайшли помешкання через рідних та знайомих.Є потреба в постільній білизні, матрасах, подушках, теплих ковдрах.

Поки українці зі зброєю у руках боряться з ворогом, важливо підтримувати продовольчу безпеку України.

Надійшли гумвантажі із продовольством від Лукашівського, Війтовецького, Лозуватського, Щасливського, Росошанського старостатів.

Сьогодні формуємо продовольчий вантаж до обласного штабу, звідки він централізовано буде доставлений ЗСУ та в міста, що зазнали найбільших бомбардувань.

Ряд мешканців громади взялись за переробку курятини у стратегічні запаси. У вигляді тушонки вже надійшли у штаб перші 580 банок. Щира вдячність цим людям , що проявили ініціативу!

Велика подяка фермерам, які долучаються до продовольчої програми, особливо О.О.Пустовіту із Зозова, сім"ї Майданюків із Липовця за передані на кухню тушки свиней. Є бажаючі продовжити цю справу, зокрема Василь Орленко та Валерій Миколайович із Лукашової. Вам теж безмежна вдячність за розуміння ситуації.

Не залишило наодинці зі своїми прооблемами  пайовиків "Зернопродукт МХП". Всі вони забезпечені курятиною (по 5 кг.).

Вдячний підприємцям, які продовжують доставляти на кухню продукти, зокрема Тетяні Копитко, Галині Бойчук та всім іншим.

Найкраща новина одинадцятої доби війни-автобус!!!, придбаний за кошти підприємців та пересічних мешканців липовеччини замість пошкодженого. Наші хлопці із військової частини отримали його і передають щиру вдячність вам, дорогі земляки .

Шановна громадо!

Усі разом, пліч о пліч, ми йдемо до перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь