Пошук

ЗАПАЛИ СВІЧУ ПАМ’ЯТІ...

Дата: 06.03.2022 08:22
Кількість переглядів: 239

Сьогодні, 6 березня, День памяті військовослужбовця військової частини А-0666, майора, нашого земляка із с. Росоша Сергія Бичкова, який під час несення служби на сході України в зоні бойових дій в АТО, передчасно пішов із життя через зупинку серця.

Сергій народився в с. Росоша, закінчив школу, а згодом Вольське вище військове училище. Був одружений, виховував доньку.

А вчора, напередодні дня пам"яті, матері наснився сон, що Сергій їй подзвонив і просить, аби прихистила його підопічних військових, які їдуть на ротацію. І там, на небесах,  його добра душа турбується про воїнів. Царство небесне і світла пам"ять...

Ми в довічному боргу перед ним за те, що взяв на себе цей тягар - захищати інших, захищати рідну землю, захищати Україну! Пять років перебувати у війні - це занадто багато для людського серця. І воно не витримало болю втрат своїх підопічних, побратимів, українців

Герої не вмирають! Україна ніколи не забуде тих, хто ціною власного життя зупиняв озвірілого ворога, захистив своїх рідних і близьких, свій рідний край. Низький уклін воїну-захиснику і вічна пам'ять від нинішнього і прийдешніх поколінь. Світла память Сергію Бичкову!

Українці не здаються, а б'ються за свою волю і рідну землю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь