Пошук

ДЕПУТАТИ ЗВЕРНУЛИСЯ ДО СВІТОВОЇ СПІЛЬНОТИ

Дата: 05.03.2022 22:49
Кількість переглядів: 572

Фото без описуСьогодні, 5 березня, депутати міської ради зібралися на  позачергову сесію для вирішення екстрених питань воєнного часу. Пленарне засідання відбулося в сесійній залі.

Міський голова Віктор Бичков зазначив, що сьогодні найважливіше -  боротьба за Україну. Наші Збройні Сили і народ дають гідну відсіч ворогу. Ми переможемо! Але ворог порушує всі міжнародні норми, бомбардує мирне населення, міста, інфраструктуру, житлові будинки, дитячі садочки, навчальні заклади, лікарні. План взяття України за кілька днів провалено і агресор лютує. Нависла загроза ядерної катастрофи . Для України надзвичайно важливо - закриття повітряного простору. Але це можуть вирішити міжнародне співтовариство, учасники НАТО. В цей важкий час вкрай необхідна підтримка міжнародних партнерів у цьому питанні.

Депутати прийняли рішення  щодо спрямування Звернення до міжнародної спільноти, Президента Сполучених Штатів Америки, Президента Франції, Канцлера Німеччини,  Прем’єр - міністра Великобританії, Організації Об’єднаних Націй та всіх країн – членів Північноатлантичного альянсу щодо закриття повітряного  простору над Україною.

Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять усіх, хто віддав своїє життя за Україну, за мир на нашій рідній землі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь