Пошук

Атестація вчителів: готуємось до підбиття підсумків

Дата: 23.02.2022 15:15
Кількість переглядів: 264

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису23 лютого 2022 року в приміщенні управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради відбулося засідання представників адміністрацій закладів загальної середньої освіти з теми: «Затвердження програми звіту педагогічних працівників на завершальному етапі фахової атестації».

У ході зустрічі учасники зібрання обговорили:

1. Підходи до вивчення та оцінювання досвіду роботи педагогічних працівників, що атестуються, затвердження інструментарію в підсумковий період атестації 2021-2022 н.р.

2. Програму звіту педагогічного працівника на підсумковому засіданні атестаційної комісії.

Захід провела головний спеціаліст управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради Галина Шевченко, яка зауважила, що атестація педагога, це чудова нагода педагогічним працівникам обмінятися набутим досвідом, новими ідеями та технологіями застосованими в діяльності. Сьогодні суспільство висуває підвищені вимоги до педагогів освітніх закладів, а Міністерством освіти та науки формуються нові підходи до оцінки професійного рівня учителя. Важливе місце займає застосування вчителем інновацій в освітній процес та відповідність його роботи професійним компетентностям, що відображено в «Професійному стандарті вчителя закладу загальної середньої освіти».

Для обговорення учасникам зібрання запропоновані дещо оновлені підходи до оцінки діяльності педагогічного працівника. Так, для розкриття творчого потенціалу вчителя, його надбань запропоновано презентація вчителем відеоролика, завданням якого є: розкрити суть власної педагогічної ідеї, вказуючи технології та форми роботи, що застосовується для її реалізації; а також значущі професійні надбання.

Учасники засідання висловлювали свої думки з приводу інструментарію оцінювання роботи вчителя та виробили рекомендації щодо оцінки діяльності педагогічного працівника на підсумковому етапі атестації.

http://lypovec-osvita.gov.ua/novini/atestaciya-vchiteliv-gotuemos-do-pidbittya-pidsumkiv/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь