Пошук

Герої не вмирають!

Дата: 18.02.2022 14:26
Кількість переглядів: 290

20  лютого  -  День Героїв Небесної Сотні, який відзначається згідно Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» на знак поваги до сили духу, стійкості і відваги громадян, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.

Більшість із них - сильні, свідомі, освічені люди, представники різних професій, справжні патріоти своєї держави. Вийшовши на Майдан, вони прагнули справедливості, чесності та гідного життя. 

Всіх їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній, незалежній країні. Вони гинули, та не здавались.

Ця дата назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний 2014 – ий рік. Сьогодні ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії.

Вшановуючи пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих героїв – захисників України, щиро бажаємо всім українцям сили духу, витримки і мужності в боротьбі  за краще майбутнє своєї країни, своїх дітей і онуків.

Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями, перед пам'яттю загиблих співвітчизників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь