Пошук

Проведено загальні збори з жителями сіл Очитків, Люлинці

Дата: 17.02.2022 15:28
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

17 лютого в адмінприміщенні  села Очитків відбувся схід села.

У зустрічі з жителями сіл Очитків та Люлинці взяли участь міський голова Віктор Бичков, секретар міської ради Олеся Назаренко, керуюча справами(секретар) виконавчого комітету Ольга Русецька, представники агроформувань, які орендують землі у жителів вищеозначених сіл.

Фото без опису

Староста сіл Зінаїда Кучеренко прозвітувала перед односельчанами про проведену роботу на посаді старости, а також озвучила перед керівництвом ряд питань, які ще потребують вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В ході конструктивного діалогу кожен бажаючий учасник зібрання мав можливість задати питання представникам агроформувань та отримати відповідь.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В свою чергу міський голова поінформував жителів сіл про подальшу долю Липовецької територіальної громади, про створення старостинських округів, а також представив кандидата на посаду старости Росошанського округу – Юрія Кошалка.

Слова подяки за роботу, Віктор Бичков висловив Зінаїді Миколаївні, а також запропонував їй посаду інспектора-діловода у селах Очитків, Люлинці.

Користуючись нагодою, керівник звернувся до орендарів ПрАТ «Агрофорт», СВК «Маяк», ТОВ «АГРОБУД» з проханням, впорядкувати лісополоси, прилеглу територію до орендованих ними земель, а також активніше долучатися до вирішення проблемних питань, які виникають у селах Очитків та Люлинці.

Фото без описуФото без опису

Про плани та перспективи роботи старостинського округу, коротенько ознайомив присутніх Юрій Кошалко.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь