Пошук

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання Добровольської Людмили Вікторівни з січня 2021 року по грудень 2021 року

Дата: 16.02.2022 11:42
Кількість переглядів: 530

 

Обрана депутатом від політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» по 3 територіальному виборчому округу

  1. Про роботу у виборчому окрузі:
    1. Участь у загальних зборах громадян за місцем проживання Брала участь у загальних зборах громадян у с. Росоша, с.Зозівка.
    1. Перелік питань, з якими депутат звертався до центральних органів, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, що стосуються інтересів виборців Жителі с.Зозівка звернулися до мене, щоб я допомогла у вирішенні

питання з перекриттям приміщення ДНЗ с.Зозівка. Була присутня на

зборах жителів с.Зозівка, де приймали рішення про доцільність

проведення даних робіт. Були присутні представники з благодійного

фонду «Сергія Тігібка», які дали згоду на співфінансування з

Липовецькою міською радою.

 Участь у обговоренні даного питання брали Олеся Назаренко

та Олеся Гевко.

Спільними зусиллями дане питання було вирішено.

Громадяни села Росоша та селища Липовець зверталися по питаннях:

роботи лаборанта в КП «Росошанська АЗПСМ». Питання не вирішено.

Про заборону в'їзду важковагового транспорту і проведення контролю над

дією встановлених знаків. Питання не вирішено.

    1. Всього розглянуто пропозицій, заяв і скарг громадян (суть розглянутих звернень). Оскільки являюся працівником місцевого самоврядування Липовецької міської ради - разом із старостою с.Росоша та с-ща Липовець було видано 1605 довідок місцевим мешканцям громади. Всіх хто звертався – було вислухано та надано консультації з тих чи інших питань. Найбільше людей цікавить благоустрій населених пунктів. З ініціативи старости села були проведені так звані «толоки». Хто мав бажання приймав участь.

 Зокрема щодо влаштування твердого покриття та проведення поточного ремонту доріг по вул. Яблуневій с.Росоша; про допомогу у ремонті містка в с.Зозівка - жителі зверталися до мене в усній формі.

 Також піднімалися питання про:

 - вуличне освітлення: по вул. Шевченка, вул. Яблунева с.Росоша; по вул. Привокзальній с-ще Липовець в приміщенні ДП Укрпошта;

 -про проведення в с-щі Липовець в приміщенні ДП Укрпошта поточного ремонту;

 - про безпритульних собак;

 - про вирішення питання сортування сміття;

 - про призначення та нарахування субсидій. В нашій громаді є багато жителів, які зареєстровані за однією адресою, але проживають за іншою, тому мною було складено 45 «Актів обстеження матеріально-побутових умов сім'ї». Є жителі пенсійного віку, що потребують субсидії на тверде паливо, кому потрібно звертатися до ОТГ кожного року, були й такі з якими я їздила теж. Вносили неодноразово пропозицію, щоб знайти можливість оформлення субсидій на місці.

 - нажаль багато жителів громади хворіють, були громадяни, що померли, не досягли пенсійного віку, два випадки пожежі. Загалом було складено 29 «Актів про матеріальний стан сім'ї».

    1. Ініційовано депутатських запитів, звернень з метою вирішення проблем виборців
  • Депутатське звернення від депутатів Липовецької міської ради Віктора Дорошенка, Людмили Добровольської, Олесі Гевко, Леоніда Балацького, на прохання жителів сіл, яких обслуговує КП «Росошанська АЗПСМ» про збереження посади клінічного лаборанта 1.0 ставки до директора КНП «Липовецького міського центру первинної медико-санітарно допомоги» Липовецької міської ради, Вінницького району, Вінницької області Бондара В.М результат нажаль - жителі громади залишилися без лаборанта.
  • Депутатське звернення про заборону в'їзду важковагового транспорту і проведення контролю над дією встановлених знаків по центральній вулиці села Росоша, а саме, дороги місцевого значення О-02-10-02 Росоша –с-ще Липовець. Маю лише відповідь від відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради Вінницького району, Вінницької області, що звернення перенаправлено до Управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області та Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, а належного контролю, щодо здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування вказаного вище не здійснено. Такий транспорт не перестає рухатись за даним маршрутом, ще й здійснює це на великій швидкості, що спричиняє руйнування будівель місцевих мешканців та дороги.
  • Депутатське звернення щодо перекриття приміщення ДНЗ с.Зозівка. Дане питання вирішено позитивно.
  • Участь у зборах трудових колективів підприємств, організацій на території виборчого округу перелік проведених виступів, зустрічей, бесід. Бесід проведено безліч. Крім питань описаних вище, людей цікавлять земельні питання; оформлення спадщини. Багато часу займають питання про сплату земельного податку. На 2020 рік не всім мешканцям надійшли податкові повідомлення; деякі повідомлення були на померлих людей. Людей похилого віку і не тільки цікавить питання про те, щоб отримувати кошти через поштове відділення, оскільки не мають змоги їхати в районний центр, а банкомат в селі Росоша та селищі Липовець відсутній. У зв’язку з переходом до Липовецького водоканалу безліч бесід було проведено по воді.
  •  1.6 Про виконання доручень виборців (кількість та зміст виконаних доручень) Виборці мені доручили, щоб я посприяла у виготовленні табличок з номерними знаками на будівлі. Хто звертався – доручення було виконано. Більшістю учасників зборів було підтримання доручення про перекриття даху в ДНЗ с. Зозівка – виконано. Доручення виборців, виконання яких потребували прийняття відповідною радою або виконавчим комітетом рішення матеріальних витрат 30 -виконано
  1. Про діяльність депутата у раді та її органах

Була присутня на 22 сесіях міської ради з 23 проведених;

Секретар постійної комісії міської ради:  + так:   ні

з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Була присутня на 22 засіданнях комісії з 30 проведених.

 

Була обрана до секретаріату під час проведення сесій міської ради шість разів.

 

Нашою комісією розглянуто та прийнято 651 рішень сесій, в тому числі 155 бюджетних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь