Пошук

Афганістан - то біль і смуток, чиєсь обірване життя…

Дата: 15.02.2022 16:19
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років Афганської війни, але час непідвладний викреслити з нашої пам'яті приклади мужності і  вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.

Сьогодні, 15 лютого у День вшанування учасників бoйoвих дій на теритoрії інших держав, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Ольга Русецька спільно з ветеранами Афганістану відвідали могилу  нашого земляка Володимира Степанюка, який загинув 24 січня 1982 року в районі населеного пункту Аліабад потрапивши під сильний ворожий вогонь. Похований Володимир Васильович у рідному селі Війтівці.

Фото без описуФото без опису

Перебуваючи у Війтівцях, Ольга Русецька спільно з побратимами Володимира Степанюка відвідали музей, який відкритий у 1991 році в школі, де колись навчався Герой.

Фото без описуФото без опису

Тематичний захід для воїнів – інтернаціоналістів відбувся і у Іваньківській ЗОШ І-ІІІ ст. присвячений 33-ій річниці виведення  військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, за що військовослужбовці щиро дякували учням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь