Пошук

Афганістан - то біль і смуток, чиєсь обірване життя…

Дата: 15.02.2022 16:19
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років Афганської війни, але час непідвладний викреслити з нашої пам'яті приклади мужності і  вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.

Сьогодні, 15 лютого у День вшанування учасників бoйoвих дій на теритoрії інших держав, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Ольга Русецька спільно з ветеранами Афганістану відвідали могилу  нашого земляка Володимира Степанюка, який загинув 24 січня 1982 року в районі населеного пункту Аліабад потрапивши під сильний ворожий вогонь. Похований Володимир Васильович у рідному селі Війтівці.

Фото без описуФото без опису

Перебуваючи у Війтівцях, Ольга Русецька спільно з побратимами Володимира Степанюка відвідали музей, який відкритий у 1991 році в школі, де колись навчався Герой.

Фото без описуФото без опису

Тематичний захід для воїнів – інтернаціоналістів відбувся і у Іваньківській ЗОШ І-ІІІ ст. присвячений 33-ій річниці виведення  військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, за що військовослужбовці щиро дякували учням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь