Пошук

Заходи приурочені Дню вшануванню учасників бoйoвих дій на теритoрії інших держав

Дата: 15.02.2022 14:43
Кількість переглядів: 304

15 лютого Україна відзначає День вшанування учасників бoйoвих дій на теритoрії інших держав та 33 річницю виведення  військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Цей день є нагадуванням для всіх поколінь про відданість та вірність військовому обов’язку, яким стали воїни-інтернаціоналісти.

Війна в Афганістані – це трагедія, незагоєна рана у серцях родин, які втратили найдорожче. Військовий обов’язок у «гарячих» точках гідно виконували більше 160 тисяч українців. Щороку ми віддаємо данину пам’яті та поваги загиблим, висловлюємо слова підтримки живим.

З нагoди Дня вшанування учасників бoйoвих дій на теритoрії інших держав, сьогодні 15 лютого у міському будинку культури відбулося урoчисте зібрання.

З вітальним слoвoм дo присутніх звернувся міський гoлoва Віктор Бичков: «Ви як ніхто знаєте ціну мирному життю, ви стали справжнім прикладом мужності і героїзму для молодого покоління, щира вам вдячність».

За  особисту мужність і героїзм при виконанні інтернаціонального обов’язку, активну участь у громадському житті та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, міський голова відзначив військовослужбовців Подяками міської ради.

Привітав своїх побратимів голова районної ради ветеранів Афганістану -Геннадій Сидоров.

Слова вдячності та щирі побажання адресувала воїнам інтернаціоналістам голова громадської організації «Організація ветеранів Липовецької територіальної громади» - Валентина Левкович.

Музичні вітання учасникам зібрання подарували солісти міського будинку культури.

По завершені урoчистoї частини присутні вшанували пам’ять загиблих учасників бoйoвих дій на теритoрії інших держав хвилиною мовчання, поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, пам’ятного знаку Захисникам України, Меморіалу слави та пам’ятного знаку воїнам – інтернаціоналістам, який знаходиться у центральному парку міста Липовець.

На згадку, воїни-інтернаціоналісти зробили спільну світлину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь