Пошук

Звіт Депутата Липовецької міської ради 8 скликання Скоцького Сергія Васильовича з січня 2021 року по грудень 2021 року

Дата: 15.02.2022 13:23
Кількість переглядів: 548

За звітний період брав участь у загальних зборах громадян у Липовці(мікрорайон Кам’янка), Струтинці, Лукашові, Берестівці, Ясенках, Росоші, Очиткові, Славні, Зозові, Зозівці, Вербівці, Трощі, Попівці, Іваньці, Війтівцях.

Неодноразово звертався до органів місцевого самоврядування та виконавчої влади по питаннях самозахвату  земель загального користування, ремонту доріг, несанкціонованих будівництв об’єктів на території міста. Постійно працюю над проблемою в галузі медицини, а саме: збереження відділень лікарні, організації пільг для лікарів, виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення для лікарів. З цією метою створено ініціативну групу депутатів, до складу якої увійшов і я.

До мене, як до депутата постійно звертаються виборці із заявами, скаргами, зверненнями. Завжди розглядаю і допомагаю по мірі своїх можливостей: оформлення документів по наданню матеріальної допомоги, спадщини, субсидії, а також вирішення спірних питань.

Мною, як депутатом, ініційовано депутатський запит щодо діяльності заводу «Яблуневий дар», який не дотримується санітарно-екологічних вимог виробництва.

Надавав спонсорську допомогу для проведення культурно-масових заходів. Для ремонту доріг надавав транспортні послуги. Також допомагав здійснювати облаштування кладовищ в селах Лукашова, Берестівка.

Брав участь у зборах трудових колективів, зокрема із працівниками Лукашівської школи і водоканалу.

Був присутній на 20 сесіях міської ради із 23 проведених.  

Член постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Був присутній на 17 засіданнях комісії з 17 проведених.

Був обраний до секретаріату під час проведення сесій міської ради 1 раз.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь