Пошук

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання Абрамович Віри Віталіївни з січня 2021 року по грудень 2021 року

Дата: 15.02.2022 11:52
Кількість переглядів: 276

За звітний період брала участь у загальних зборах громадян у Липовці(мікрорайон Кам’янка), Струтинці, Лукашові, Берестівці, Ясенках, Росоші, Очиткові, Славні, Зозові, Зозівці, Вербівці, Трощі.

Неодноразово зверталась до органів місцевого самоврядування та виконавчої влади по питаннях виділення земельної ділянки для пасовищ, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, самозахвату земель загального користування, ремонту доріг. Також постійно працюю над проблемою в галузі культури, а саме: першочерговим є утворення відділу культури, молоді і спорту, як окремого структурного підрозділу, оплати праці клубних і бібліотечних працівників.

До мене, як до депутата постійно звертаються виборці із заявами, скаргами, зверненнями. Завжди розглядаю і допомагаю по мірі своїх можливостей: оформлення документів по наданню матеріальної допомоги, спадщини, субсидії, а також вирішення спірних питань.

Мною, як депутатом, ініційовано депутатський запит щодо фінансування закладів культури, колективне звернення щодо виділення пасовищ. Депутатське звернення щодо діяльності заводу «Яблуневий дар», який не дотримується санітарно-екологічних вимог виробництва було адресоване в Міністерство екології і в обласну державну адміністрацію.

Увійшла в ініціативну групу депутатів, яка організувала цілий ряд заходів по збереженню відділень лікарні. Разом з тим порушили питання про надання лікарям земельних ділянок для сільськогосподарського призначення.

Брала участь у зборах трудових колективів, зокрема із працівниками Лукашівської школи, водоканалом.

Була присутня на 22 сесіях міської ради із 23 проведених. Пропустила через хворобу.

Член постійної комісії з гуманітарних питань. Була присутня на 17 засіданнях комісії з 21 проведених.

Була обрана до секретаріату під час проведення сесій міської ради 3 рази.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь