Пошук

Міський голова зустрівся з родинами загиблих земляків

Дата: 11.02.2022 14:07
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

З метою підтримки родин загиблих учасників АТО Липовецької територіальної громади, 11 лютого в приміщенні  міської ради відбулася зустріч за «круглим столом».

У зустрічі взяли участь батьки та дружини загиблих військовослужбовців, міський голова Віктор Бичков, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Ольга Русецька, голова ГО «Спілка учасників АТО/ООС Липовецької та Турбівської громад Вінницького району» Юрій Яремчук, представники КЗ «Центр надання соціальних послуг» та Липовецького територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

В теплій атмосфері відбувся діалог міського голови з сім’ями наших захисників. Керівник вислухав проблемні питання з якими зустрічаються матері та дружини військових у повсякденному житті. Серед питань –  оформлення землі, отримання пільг на проїзд, виплата пенсії, путівки на оздоровлення  тощо.

Оскільки такі зустрічі раніше не проводились голова ГО «Спілка учасників АТО/ООС Липовецької та Турбівської громад Вінницького району» Юрій Яремчук, запропонував зустрічатися за «круглим столом»  кожного кварталу, щоб кожна родина мала змогу розповісти про свої проблеми та отримати належну консультацію.

Віктор Бичков підтримав дану пропозицію зазначиши: «Такі зустрічі, нам необхідно проводити якомога частіше, аби почути кожного з вас, оперативно допомогти у вирішенні будь-якого питання, щоб ви відчували нашу підтримку".

Фото без описуФото без опису

Всі озвучені питання присутніх, міський голова взяв на особистий контроль, а пропозиції - будуть враховані під час проведення наступних зустрічей.

Фото без описуФото без опису

Присутні згадали поіменно кожного Героя-земляка, вшанували їх світлу пам'ять хвилиною мовчання.

Незважаючи на плин часу, родин не покидає глибокий смуток адже вони втратили найдорожчих серцю людей. І наш обов’язок, не забувати про них та підтримувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь