Пошук

Позачергова 29 сесія міської ради 8 скликання

Дата: 10.02.2022 14:14
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

10 лютого у Липовецькій міській раді відбулося позачергове засідання 29 сесії міської ради, яке проходило під головуванням міського голови Віктора Бичкова.

У засіданні взяли участь секретар міської ради Олеся Назаренко, депутати міської ради, запрошені старости та керівники структурних підрозділів міської ради.

Фото без опису

На розгляд депутатів виносилося близько 60 питань.

Про початок повноважень депутата Липовецької міської ради інформувала голова Липовецької міської територіальної виборчої комісії Вінницького району Вінницької області – Катерина Чернецька. Вона привітала депутата та  вручила Сергію Гульману депутатський мандат.

Фото без опису

Користуючись нагодою міський голова Віктор Бичков привітав Катерину Чернецьку з Днем народження, яке вона святкувала 09 лютого.

Фото без опису

Далі, депутати заслухали начальника фінансового управління міської ради Галину Поєдинок, яка поінформувала про підсумки виконання бюджету Липовецької територіальної громади за 2021 рік.

Фото без опису

Вході засідання розглядалися кадрові питання щодо припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Ольги Фоміної та затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Володимира Дужого.

Проголосували народні обранці за Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Липовецькій територіальній громаді на 2022-2025 роки та ін.

Жваве обговорення серед присутніх, викликало питання припинення Липовецького колегіуму імені Василя Липківського шляхом ліквідації.

Вислухавши пропозиції директора колегіуму Михайла Капущака, заслухавши роз’яснення начальника управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради – Лесі Білозерової та чинного директора навчального закладу Василя Авраменка, за результатами тривалої дискусії, депутати проголосували за вищеозначений проєкт рішення, а також затвердили ліквідаційну комісію.

Фото без опису

Фото без опису

В робочому порядку депутатський корпус розглянув блок земельних питань, які попередньо були опрацьовані на засіданні постійних комісій  з земельних питань.

Прийняті рішення 29 сесії міської ради будуть оприлюднені на офіційному сайті міської ради у термін згідно чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь