Пошук

Відбулося засідання комісії з питань захисту дитини

Дата: 04.02.2022 13:28
Кількість переглядів: 267

Сьогодні, 4 лютого у Липовецькій міській раді відбулося засідання комісії з питань захисту дитини.

Перш ніж розпочати засідання, міський голова Віктор Бичков висловив слова щирої вдячності прийомним батькам Свящук Миколі Івановичу та Олені Арсенівні із с.Ганівка Липовецької територіальної громади.

Це подружжя з великим серцем та щирою душею виростили та виховали троє прийомних дітей, віддаючи їм свою любов та ласку.

Керівник адресував прийомній матері слова безмежної вдячності за виховання дітей, турботу про них та материнське тепло, відзначивши Подякою Липовецької міської ради та квітами.

Далі присутні розпочали роботу комісії, яка проходила під головуванням заступника міського голови Ольги Фоміної за участі начальника служби у справах дітей міської ради Вікторії Іванюк, начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Віктора Любченко, начальника відділу юридичного забезпечення та комунальної власності міської ради, керівників відповідних служб.

Під час засідання присутні заслухали звіти прийомних батьків про стан виховання та утримання дітей протягом 2021 року.

Про результати соціального супроводу прийомних сімей протягом 2021 року доповіла фахівець із соціальної роботи КЗ ЦНСП – Світлана Майборода.

Про роботу прийомних батьків щодо охорони здоров’я протягом минулого року інформував директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» - Василь Бондар, а також надав певні рекомендації батькам на поточний рік.

В ході роботи члени комісії розглянули ряд інших питань, зокрема про стан виконання індивідуальних планів соціального захисту дітей, що виховуються у прийомних сім’ях;

-про доцільність зняття із соціального супроводу сімей К. і Т., а також інші питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь