Пошук

Відбулося засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 24.01.2022 14:42
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

24 січня під головуванням  міського голови Віктора Бичкова відбулося засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні йшлося про посилення заходів контролю та впровадження додаткових протиепідемічних заходів на період впровадження “ПОМАРАНЧЕВОГО”  рівня епідеміологічної небезпеки на території Липовецької міської територіальної громади.

З інформацією про виконання протоколу Вінницької обласної  комісії ТЕБ та НС від 22 січня  2022 року №1 «Про посилення заходів контролю та впровадження додаткових протиепідемічних заходів на період впровадження “ПОМАРАНЧЕВОГО” рівня епідеміологічної небезпеки на території Вінницької області», інформував голова міської  комісії  ТЕБ та НС Бичков В.М.

Фото без опису

Про епід ситуацію на території Липовецької територіальної громали та  контроль за дотриманням обмежувально-карантинних заходів доповів заступник начальника управління – начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області - Володимир Шамшур. 

Фото без опису

Фото без опису

Під час засідання, комісією розглянуто питання про затвердження «Комплексного плану організаційних та практичних заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені  і паводків у 2022 році на території  Липовецької міської територіальної громади».

По даному питанню інформував завідувач сектору цивільного, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого  комітету міської ради Михайленко В.М.

Фото без опису

Фото без опису

За результатами засідання КОМІСІЯ ВИРІШИЛА :  Витяг з Протоколу комісії ТЕБ та НС №2 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь