Пошук

Відбулася позачергова 28 сесія міської ради 8 скликання

Дата: 21.01.2022 13:31
Кількість переглядів: 271

21 січня у Липовецькій міській раді відбулося позачергове засідання 28 сесії міської ради, яке проходило під головуванням міського голови Віктора Бичкова.

У засіданні взяли участь секретар міської ради Олеся Назаренко, депутати міської ради та представники депутатського корпусу обласної Ради, запрошені старости, керівний склад міської ради.

Перш ніж розпочати роботу сесії міський голова спільно з секретарем міської ради виконали гарну місію, відзначили липовчан які своїми досягненнями у культурі та спорті прославляють Липовецьку громаду, а саме члена Національної спілки журналістів  та НСПУ – Миколу Пасічника з виданням чергової збірки сатири та гумору «Кордибалети» та спортсмена КМС з пауерліфтингу - Сергія Абрамовича, який нещодавно здобув І місце у обласному Чемпіонаті з пауерліфтингу.

Далі, було розпочато роботу сесії.

На розгляд депутатів виносилося понад 50 питань з них:

- про затвердження Типової угоди про економічне і соціальне партнерство;

- про припинення повноважень керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Липовецької міської ради та затвердження керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Липовецької міської ради – Русецьку О.М. ;

- про припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Дацького А.Ю.

Від імені депутатів та від себе особисто міський голова подякував Олегу Печолату та Сергієві Кропивницькому за працю, а також привітав новообраних керівників, побажавши їм успіхів у роботі задля розвитку Липовецької територіальної громади.

Не підтримали депутати рішення Про внесення змін до рішення 11 сесії міської ради 8 скликання «Про погодження структури Комунального підприємства «Комунсервіс» Липовецької міської ради». Дане питання було перенесено на вивчення та доопрацювання.

В робочому порядку народні обранці розглянули блок земельних питань, хоча не всі проєкти отримали позитивне рішення. Свої коментарі щодо неприйняття певних рішень з питань землі, висловив депутат міської ради Юрій Юкало.

Детально з прийнятими рішеннями 28 сесії можна буде ознайомитись на офіційному сайті міської ради, які буде оприлюднено у термін згідно чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь