Пошук

Вшанували Героїв, які відстоювали Українську Соборність

Дата: 21.01.2022 14:21
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

День Соборності — свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, яке відбулося у 1919 році. Це одна із знакових подій нашої історії. Високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація.

Сьогодні, напередодні цієї визначної історичної події до пам’ятного знаку Героям захисникам прийшли керівники міської ради, представники депутатського корпусу міської ради та обласної Ради, жителі міста.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

З вітальним словом до учасників мітингу звернувся міський голова Віктор Бичков, зазначивши: «Соборність – це наша єдність за свободу та незалежність. Дуже прикро, що боротьба за Україну продовжується до сьогодні, та незважаючи ні на що український народ переможе, адже ми єдина непереможна нація!»

У своєму виступі керівник висловив щиру вдячність захисникам, які оберігають наш спокій та захищають кордони рідної землі, присутнім побажав мирного неба, добробуту та єдності.

Фото без опису

Хвилиною мовчання присутні вшанували славних синів України, видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України схилили голови перед їх пам’яттю та поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку Героям АТОООС.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь