Пошук

Обговорили питання організації харчування дітей у закладах освіти громади

Дата: 20.01.2022 11:36
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

20 січня в залі засідань міської ради відбулася робоча нарада з директорами закладів дошкільної та загальної середньої освіти за участю міського голови Липовецької територіальної громади Віктора Бичкова та начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Лесі Білозерової.

Фото без опису

Фото без опису

Головне питання порядку денного стосувалося організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх закладах громади.

З інформацією про нові норми харчування, оновлене меню, яке  вступило в дію з 1 січня 2022 року виступив заступник начальника управління – начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області - Володимир Шамшур.

Фото без опису

Фото без опису

На нараду були запрошені підприємці, які  постачають продукти харчування в заклади освіти Липовецької територіальної громади. Їм була доведена інформація про дотримання вимог під час постачання продуктів харчування, документи які мають супроводжувати товари під час постачання, договори та інше. З даного питання інформувала головний спеціаліст відділу безпеки якості харчування продуктів та ветеринарії Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби - Олеся Чумаченко.

Фото без опису

Фото без опису

Під час наради порушувались питання вартості батьківської плати у дошкільних навчальних закладах. Директори ДНЗ звернулися до міського голови з проханням переглянути розмір батьківської плати.

Віктор Михайлович прийняв до уваги побажання керівників, а також надав роз’яснення присутнім з питань фінансування галузі освіти громади.

По завершенні зустрічі директори закладів дошкільної та загальної середньої освіти отримали пам’ятки та інформаційні матеріали стосовно нових норм шкільного харчування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь