Пошук

Представники ветеранського активу громади провели установчі збори

Дата: 18.01.2022 16:06
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

18 січня у Липовецькій міській раді відбулися установчі збори ветеранського активу Липовецької територіальної громади.

У засіданні взяли участь міський голова Віктор Бичков, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, старости сіл, голови первинних організацій громади.

В урочистій атмосфері члени ветеранської організації урочисто віншували міського голову та запрошених з прийдешніми святами, виконанням різдвяної колядки.

Фото без описуФото без опису

Перш ніж розпочати збори, міський голова виконав почесну місію, привітав ветерана праці Василя Миколайовича Павлюка з ювілейним Днем народження, який він нещодавно відзначив.

Фото без описуФото без опису

Далі учасники зібрання приступили до роботи.

Відповідно до порядку денного, було прийнято рішення щодо припинення діяльності громадської організації «Липовецька районна організація ветеранів України» та утворено нову громадську організацію «Організація ветеранів Липовецької територіальної громади», яка незабаром буде офіційно зареєстрована.

Фото без опису

Фото без опису

Учасники зборів затвердили Статут громадської організації, а також одноголосно підтримали кандидатуру Валентини Левкович на посаду голови громадської організації.

З призначенням Валентину Федорівну привітав міський голова Віктор Бичков, побажав їй міцного здоров’я та плідної роботи на ветеранській ниві.

Фото без опису

Фото без опису

Валентина Левкович щиро дякувала присутнім за довіру, а також обіцяла виправдати покладені на неї сподівання.

 

На засіданні установчих зборів були присутні начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради Віктор Любченко та  заступник начальника відділу обслуговування громадян №3(сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Микола Майданюк.

Віктор Любченко поінформував  присутніх про перелік послуг, які надаються ветеранам відділом соціального захисту населення, зокрема: централізовані заходи з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, пільговий проїзд, виплата одноразової матеріальної грошової допомоги, виписка періодичних видань та інше.

Фото без опису

Фото без опису

В свою чергу Микола Майданюк повідомив інформацію про стан пенсійного забезпечення жителів громади, про перерахунки та підвищення пенсій протягом  2022 року.

Фото без опису

Фото без опису

По завершені зборів до присутніх звернувся міський голова Віктор Бичков, зазначивши: «Питання захисту і підтримки ветеранів постійно на контролі, ми завжди йдемо на зустріч аби покращити надання послуг та вирішити проблеми наших ветеранів». Також привітав оновлений склад громадської організації побажав плідної роботи та запросив до співраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь