Пошук

Обговорили ряд важливих питань галузі освіти Липовецької громади

Дата: 13.01.2022 13:20
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

13 січня в актовому залі міської ради відбулася робоча нарада з керівниками освітніх закладів Липовецької територіальної громади.

Нарада проходила за участі міського голови Віктора Бичкова та начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Лесі Білозерової.

Головне питання порядку денного стосувалося вивчення питань фінансування закладів загальної, середньої та дошкільної освіти у 2022 році та оптимізації освітньої мережі.

З детальною інформацією по розподілу освітньої субвенції виступила головний економіст КУ «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області»  - Ольга Шикор. Вона довела присутнім розподіл видатків по загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах тощо.

Фото без опису

Фото без опису

З питань роботи освітньої галузі у 2021 – 2022 н.р. інформували працівники управління освіти, культури, молоді та спорту, комунальних установ та голова профспілки працівників освіти Володимир Кучер.

Було обговорено ряд важливих питань щодо:

- організації харчування дітей за новими нормами;

- замовлення документів про здобуття освіти;

-організація інформаційно-роз’яснюючої роботи з питань підготовки випускників до ЗНО;

- ведення військового обліку в закладах освіти;

- атестація робочих місць та ін.

Міський голова Віктор Бичков привітав освітян з новорічно - різдвяними святами, закликав до злагодженої та конструктивної роботи, а також звернувся з проханням: «потрібно виробити бачення подальшого реформування освітньої галузі в громаді, оскільки саме на освіту витрачається 70% місцевого бюджету. Освітянська ланка має бути не лише споживачем, а й партнером у розвитку нашої територіальної громади».

Фото без описуФото без описуФото без опису

За результатами наради було вирішено, створити робочу групу з питань оптимізації освітньої мережі та розробити стратегію розвитку освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь