Пошук

Відбулося засідання позачергової 27 сесії міської ради 8 скликання

Дата: 30.12.2021 14:13
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

На передодні Нового року, 30 грудня у Липовецькій міській раді відбулося позачергове засідання 27 сесії міської ради, яке провів міський голова Віктор Бичков.

У засіданні взяли участь секретар міської ради Олеся Назаренко, члени депутатського корпусу, запрошені старости, заступники міського голови, доповідачі.

В ході засідання депутати затвердили директора комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області».

Затвердили структуру та загальну чисельність комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області».

Фото без опису

Було розглянуто ряд земельних питань, зокрема виділення земельних ділянок на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону та інші.

Фото без описуФото без опису

Позачергова  сесія пройшла злагоджено і конструктивно. По завершені засідання міський голова привітав присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Детально з прийнятими рішеннями 27 сесії можна буде ознайомитись на офіційному сайті міської ради, які буде оприлюднено у термін згідно чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь