Пошук

Відбулося засідання позачергової 27 сесії міської ради 8 скликання

Дата: 30.12.2021 14:13
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

На передодні Нового року, 30 грудня у Липовецькій міській раді відбулося позачергове засідання 27 сесії міської ради, яке провів міський голова Віктор Бичков.

У засіданні взяли участь секретар міської ради Олеся Назаренко, члени депутатського корпусу, запрошені старости, заступники міського голови, доповідачі.

В ході засідання депутати затвердили директора комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області».

Затвердили структуру та загальну чисельність комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області».

Фото без опису

Було розглянуто ряд земельних питань, зокрема виділення земельних ділянок на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону та інші.

Фото без описуФото без опису

Позачергова  сесія пройшла злагоджено і конструктивно. По завершені засідання міський голова привітав присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Детально з прийнятими рішеннями 27 сесії можна буде ознайомитись на офіційному сайті міської ради, які буде оприлюднено у термін згідно чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь