Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 15.12.2021 11:51
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

15 грудня під головуванням міського голови Віктора Бичкова відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Відповідно до порядку денного на розгляд виносилось 17 питань.

В ході засідання члени виконавчого комітету заслухали та схвалили інформацію начальника фінансового управління Липовецької міської ради Галини Поєдинок, про проєкт місцевого бюджету Липовецької територіальної громади на 2022 рік, з подальшим затвердженням на сесії міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Підтримали члени виконкому проєкт Програми економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2022 рік,  а також затвердили план роботи виконавчого комітету на 2022 рік та на І квартал 2022 року.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Перейшовши до розгляду питань житлово-комунального господарства виконкомом надано дозвіл: на видалення аварійних дерев жителю с.Скитка та жителям м.Липовець;

- на розміщення зовнішньої реклами;

- на встановлення пам’ятного знаку на єврейському кладовищі, що розташоване у  м. Липовець.

Фото без описуФото без описуФото без опису

З інформацію про підготовку до святкування в громаді Новорічних та Різдвяних свят, виступила заступник міського голови Ольга Фоміна.

Фото без опису

Відкриття головної ялинки міста відбудеться 24 грудня 2021 року. Додатково для дітей Липовецької територіальної громади буде організовано новорічний ранок на базі міського будинку культури. Кожна дитина громади має відчути увагу та наближення свят.

Також, обговорювалось питання відзначення новорічних свят у селах громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З усіх розглянутих питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному сайті Липовецької міської ради у розділі «Рішення виконавчого комітету».

 

По завершені засідання, в робочому порядку, міський голова Віктор Бичков звернувся до старост сіл та селищ громади з проханням дотримання виконавської дисципліни, підтримання благоустрою на підпорядкованих їм територіях, а також організувати роботу по розчистці та впорядкуванню придорожніх смуг.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь