Пошук

Скажемо насильству НІ!

Дата: 07.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

07 грудня фахівцями із соціальної роботи відділу соціальної роботи КЗ ЦНСП проведено тренінг з учнями 8-9 та 10 класів Липовецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Мета тренінгу - покращення знання молоді щодо відповідальності за вчинення домашнього насильства та проаналізувати причини його виникнення, а також  пропрацювати ситуації у яких стаються конфлікти.

Під час зустрічі діти мали нагоду висловитись щодо можливостей уникнення конфліктних ситуацій, поспілкувалися про налагодження стосунків та обговорили можливі варіанти подолання стресу. Фахівці розповіли про види домашнього насильства та відповідальність за їх вчинення, а також роздали інформаційні листівки, в яких розповідається про способи виходу із стресових станів та уникнення конфліктів.

По закінченню тренінгу, усі без винятку, дійшли спільної думки, що безвихідних ситуацій не буває і завжди знайдеться рішення проблем, але  потрібно їх вирішувати минаючи конфлікти та уникаючи ситуацій, в яких є загроза насильства.  Також, діти залюбки надули кольорові повітряні кульки та подарували їх один одному, як символ миру і дружби між учасникам тренінгу.

Дякуємо усім учасникам тренінгу за активну участь і співпрацю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь