Пошук

Міський голова провів позачергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 06.12.2021 11:23
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

У зв’язку з виникненням нагальних питань, 06 грудня під головуванням міського голови Віктора Бичкова відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

В ході засідання члени виконавчого комітету заслухали головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства - Катерину Радзівіл, яка доповіла про надання дозволу на видалення дерев з метою приведення у належний стан прибудинкових територій.

Фото без описуФото без опису

Наступні питання стосувалися надання згоди органу опіки та піклування на укладання договору оренди земельної ділянки та надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, з вищеозначених питань інформувала начальник служби у справах дітей - Вікторія Іванюк.

Фото без описуФото без опису

За результатами засідання члени виконавчого комітету підтримали розглянуті проєкти одноголосно. Вцілому засідання пройшло злагоджено і конструктивно.

З прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися на офіційному сайті Липовецької міської у розділі «Рішення виконавчого комітету».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь