Пошук

Привітання міського голови з Днем волонтера

Дата: 05.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто за покликом серця безкорисно допомагає людям. Бути волонтером - означає віддавати частку свого серця іншим, бути готовим протягнути руку підтримки тим, хто найбільше її потребує.

Активного розвитку волонтерський рух набув ще в 19 столітті. В наш час, з кожним роком, волонтерство все більше шириться Україною, все більше людей готових прийти на допомогу, розрадити в тяжку хвилину та дати слушну пораду.

З 2014 року для українців це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. Слово «волонтер» стало майже тотожним слову «порятунок». Революція Гідності згуртувала людей. З початком акцій протесту на Майдані Незалежності в короткі терміни волонтерами було налагоджене постачання продуктів харчування, медикаментів, одягу та всього необхідного на той час. З початком військових дій на сході країни вони стали янголами - охоронцями для захисників України, поранених та переселенців.

Звісно, не можна не згадати сьогодні й тих волонтерів, доброчинство яких спрямоване на порятунок життя тяжкохворих, піклування про ветеранів, інвалідів та навколишнє середовище. Вони роблять наш світ кращим і дають надію на світле майбутнє. Врешті, день волонтера – це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Шановні волонтери! Дякуємо Вам за чуйність ваших сердець, за незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах.

Бажаємо Вам, людям з великою душею, міцного здоров’я та наснаги на добрі справи, родинного затишку та невичерпної енергії. Нехай кожен шляхетний вчинок спонукає до дії інших, доки в Ваших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай Ваші благі справи повертаються Вам сторицею!

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

Міський голова               Віктор БИЧКОВ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь