Пошук

Міський голова відзначив представників ветеранських організацій з нагоди Дня волонтера

Дата: 03.12.2021 11:29
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Це люди - з великим серцем, які ніколи не залишаються осторонь людської біди, страждань та нужденності тих, хто цього потребує.

Сьогодні, 03 грудня на передодні свята, міський голова Віктор Бичков зустрівся з керівниками ветеранських організацій Липовецької територіальної громади Валентиною Левкович та Миколою Шишківським.

В ході зустрічі, міський голова висловив щиру вдячність керівникам ветеранських організацій, за їх людяність та безкорисливу працю,  а також побажав міцного здоров’я, оптимізму та невичерпної енергії для звершення добрих справ.

З нагоди свята, Віктор Бичков передав Подяки міської ради членам ветеранських організацій, які були представлені до нагородження, а саме - Надія Давидівна Сєрова та Павліна Петрівна Нагорна. Ці жінки, зарекомендували себе, як активні учасники організацій, відповідальні та співчутливі до проблем інших, вони завжди готові підтримати та допомогти у скрутну хвилину.

Нажаль за станом здоров’я вони не змогли приїхати на сьогоднішню зустріч.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь