Пошук

Міський голова провів чергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 24.11.2021 13:26
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

24 листопада під головуванням міського голови Віктора Бичкова відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Відповідно до порядку денного на розгляд членів виконавчого комітету виносилося 19 питань.

Фото без опису

Про підсумки виконання бюджету Липовецької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року інформувала начальник фінансового управління міської ради – Галина Поєдинок.

Фото без описуФото без опису

З питань надання згоди органу опіки та піклування на укладання договору дарування житлового будинку та погодження кандидатур потенційних прийомних батьків жителів с. Богданівка, інформувала начальник служби у справах дітей міської ради – Вікторія Іванюк.

Фото без описуФото без опису

Відповідно до заяв жителів громади, члени виконавчого комітету надали дозвіл: на видачу дубліката свідоцтва про право власності на житловий будинок громадянці А.;

- взяття на квартирний облік;

- на видалення дерев;

- на розміщення зовнішньої реклами;

- встановлення дорожнього знаку 3.15 «Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 10 тон, заборонено» в с. Вербівка;

- розміщення дитячого майданчика та обладнання дитячого майданчика (бесідка);

- на виготовлення проєктно – кошторисної документації на проведення капітального ремонту їдальні шкільного підрозділу Закладу «Росошанський навчально – виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області»;

Також, члени виконавчого комітету погодили надання одноразової матеріальної допомоги громадянам територіальної громади,  а також надання одноразової матеріальної допомоги на поховання та ін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету Липовецької міської ради можна на офіційному сайті в розділі «Рішення виконавчого комітету».

У різному, статистичні дані по захворюваності та смертності жителів громади за листопад місяць, озвучив  присутнім директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради Василь Бондар. Зокрема, всього зареєстровано хворих на COVID-19 – 275, осіб з них 22 дитини, 20 – перебувають на стаціонарному лікуванні, 158 – лікуються амбулаторно, 3 – померло.

Фото без опису

В черговий раз, міський голова Віктор Бичков, звернувся до старост відповідально поставитись до проведення вакцинації жителів сіл та селищ нашої громади, тому що COVID-19 - є серйозною загрозою для життя людей.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь