Пошук

На території громади працює "Липовецька місцева варта"

Дата: 24.11.2021 10:14
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

Як громадське формування "Липовецька місцева варта" допомагає поліції на території Липовецької міської ради.

За словами начальника сектору превенції відділу поліції N4 Вінницького районного управління поліції Ігоря Лукова, співпраця із громадським формуванням є одним з найефективніших способів організації публічної безпеки, протидії злочинності, зменшення її рівня, поширення та поліпшення криміногенної обстановки на території Липовецької міської ради. 

З 2019 року у м. Липовець діє громадське формування з охорони порядку. Його створили як громадське об'єднання на добровільних засадах.

За інформацією його керівника До складу формування входить 46 членів, серед них 2 жінки, одна із яких - Олена Стрельбіцька являється командиром даного громадького формування.

Основне завдання його членів - надання допомоги офіцерам поліції? в забезпеченні публічного порядку та безпеки, розкритті злочинів та виявленні правопорушень. Члени громадських формувань проводять рейди на території м.Липовець, патрулюючи вулиці. Вони беруть участь у забезпеченні публічного порядку під час проведення культурно - масових заходів, надають допомогу офіцерам поліції? в профілактичній роботі з особами, які зловживають спиртними напоями та допускають насильство в сім’ях.

Зокрема, активну допомогу поліції у запезпеченні публічного порядку і безпеки члени ГФ "Липовецька місцева варта" надавали під час проведення позачергових виборів на посаду Липовецького міського голови, що проходили 31 жовтня 2021 року.

У нашому місті - це дієвий інструмент співпраці.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь