Пошук

У місті Липовець відбулося покладання квітів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 11:10
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Вісім років поспіль 21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи, поминаємо загиблих на Майдані, вшановуємо пам`ять Небесної Сотні, пригадуємо тих, хто віддав своє життя за майбутнє країни.

Сьогодні, у місті Липовець відбулися пам’ятні заходи. Вшанувати мужність і героїзм патріотів нашої держави до пам’ятного знаку захисникам України прийшли - міський голова Віктор Бичков, секретар міської ради Олеся Назаренко, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради, учасники АТО/ООС, представники другого відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, громадськість міста.

Фото без описуФото без опису

Присутні вшанували світлу пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих земляків на Сході України хвилиною мовчання, поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку захисникам України та Меморіалу Слави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У зв’язку з карантинними обмеженнями «ЧЕРВОНОГО» рівня епідемічної небезпеки, у пам’ятних заходах взяли участь обмежена кількість осіб з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь