Пошук

«Вільні творити майбутнє»

Дата: 19.11.2021 17:06
Кількість переглядів: 350

День Гідності та Свободи – це не лише про один день, це про людей, їхні принципи, досягнення й досвід, які стосуються майбутнього цілих поколінь. Саме 21 листопада розпочалися дві революції, які змінили долю сучасної України - Помаранчева революція 2004 року та революція Гідності 2013-2014 років.

З цих подій розпочався новий відлік історії нашої країни, який дав початок трансформації політичної, культурної та соціальної сфер, розбудові вільного, демократичного громадянського суспільства, утвердження в Україні гуманістичних демократичних цінностей.

У 2021 році загальне гасло відзначення Дня Гідності та Свободи – «ВІЛЬНІ ТВОРИТИ МАЙБУТНЄ».

Таке гасло символізує зв’язок чотирьох знаменних віх національної історії – Української революції 1917–1921 років, Помаранчевої Революції 2004 року, Революції Гідності 2013–2014 років та нинішнього героїчного захисту громадянами України незалежності та територіальної цілісності своєї держави, геополітичного вибору українського народу.

Події цих революцій змінили не тільки нашу історію, вони – живе нагадування, якою ціною здобуто свободу та незалежність України, і наш обов’язок -  про це пам’ятати!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь