Пошук

Про роботу ЦНАП в режимі «червоної» зони

Дата: 18.11.2021 15:34
Кількість переглядів: 446

Фото без описуЗ 18 листопада 2021 року на території Липовецької територіальної громади починає діяти «червона» зона, у зв’язку з цим команда Центр надання адміністративних послуг у місті Липовець докладає максимальних зусиль для забезпечення умов безпечного перебування у Центрі та запобігання масового поширення COVID-19.

Ми продовжуємо свою роботу у штатному режимі. Прийом та видача документів на отримання адміністративних послуг здійснюється як за попереднім записом за номером телефону (04358) 2-33-03 так і без попереднього запису за умови дотриманням всіх карантинних заходів з урахуванням соціального дистанціювання.

У розділі «СТРУКТУРНІ ПІДРОЗДІЛИ» (ВІДДІЛ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ (ЦНАП) сайту Липовецької міської ради на сторінці: https://lyp.gov.ua/formi-dlya-derzhavnoi-reestracii-11-48-59-09-04-2021/ можна ознайомитися з переліком адміністративних послуг, які можна отримати «он-лайн», не виходячи з дому.

Якщо ж виникла нагальна потреба звернутися до ЦНАП, просимо врахувати:

  • Обслуговування  для громадян літнього віку, вагітних жінок та громадян з дітьми здійснюється позачергово.
  • Консультації з питань отримання адміністративних послуг, роботи ЦНАП відбуваються в телефонному режимі.
  • Відстань між відвідувачами та адміністраторами також не має бути менша ніж 1 метр.
  • Проводиться щоденний скринінг працівників та  відвідувачів ЦНАП, всі працівники та відвідувачі у ЦНАП знаходяться у приміщення з дотриманням всіх карантинних заходів у захисних індивідуальних засобах (масках).
  • Забезпечується наскрізне провітрювання приміщення ЦНАП в період з 10:00 год.10:30 год, 12:00 год.-12:30 год. та 15:00год. -15:30 год. із обов'язковим дезінфікуванням робочих поверхонь.

Ми закликаємо Вас - у разі поганого самопочуття чи появі симптомів застуди залишайтесь, будь ласка, вдома та обов’язково зверніться до лікаря. Не наражайте себе та оточуючих на небезпеку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь