Пошук

Запрошуємо до громадського обговорення

Дата: 18.11.2021 11:42
Кількість переглядів: 226

Відділ економічного аналізу та залучення інвестицій Липовецької міської ради  запрошує усіх бажаючих долучитись до громадського обговорення проєкту регуляторного акту  «Про затвердження Порядку проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Липовецької територіальної громади».

Громадське обговорення проводиться на виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою надання безпечних та якісних транспортних послуг з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Липовецької територіальної громади.

Захід відбудеться  25 листопада поточного року об 11.00 год. у приміщенні Липовецької міської ради за адресою: м. Липовець вул. Героїв Майдану, 4 (зал засідань, другий поверх).

Обговорення проводиться з дотриманням усіх проти епідеміологічних вимог, визначених постановою КМУ №1236 та постановою МОЗ №18.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь